Huiswijncompetitie

Wat leuk dat u geïnteresseerd bent in onze huiswijn competitie. Deze middag staat geheel in het teken van het proeven van verschillende wijnen, om uiteindelijk de nieuwe huiswijn voor het komende jaar voor de Herberg te selecteren. Er zijn geen kosten verbonden aan deze middag. Uw kennis en mening is voldoende

U wordt van harte welkom geheten op zaterdag 18 maart om 11.00 uur. Mocht u het leuk vinden om na deze gezellige proefochtend te blijven lunchen, dan bieden wij u een 3 gangen lunch aan voor € 30,00 per persoon.

Reserveer hier onder vermelding van huiswijn competitie, mocht u ook gebruik willen maken van de lunch geef dit dan ook nog even door. Natuurlijk mag u ook altijd mailen of bellen (info@deherberg.nl 0528 – 275 983)

ik proef graag mee

Passie

Gepassioneerd, dat zijn ze. Herco en Cynthia zijn horeca dieren in hart en nieren. Zij nemen u graag mee in hun wereld met mooie gerechten en bijpassende wijnen in het sfeervolle restaurant.

Beleving

Oprechte eerlijke gastvrijheid met oog voor detail en interesse in de gast. Hier mag je lekker jezelf zijn en vooral genieten van elkaar, de gerechten, de sfeer en uiteraard de gerechten met wijnen.

Keuken

Geuren en kleuren komen samen, een klassieke keuken met moderne invloeden. Geen kaart, dus geen beperkingen, Herco kookt met de producten die het seizoen te bieden heeft en verrast daardoor iedere keer weer met mooie (h)eerlijke gerechten.

Blijf op de hoogte

Wilt u erbij zijn als er nieuwe gerechten geproefd worden ? Wilt u weten wanneer er kooklessen zijn ? Vindt u het leuk om wijnen te proeven en wilt u mee beslissen wat de huiswijn dit jaar wordt in De Herberg?
Schrijft u zich dan in voor de nieuwsbrief zodat u als eerste op de hoogte bent van de activiteiten die georganiseerd worden en de nieuwtjes binnen De Herberg.

Plan uw route

Vertrekpunt Aankomst