Kerst 2017

Het kerstmenu bestaande uit 6 feestelijke gangen à € 79,50 bestaat dit jaar uit

Amuse

-0-0-0-

Geroosterde tonijn, crème van eendenlever, kroepoek met zeewier, witlof

-0-0-0-

Zuurkoolbouillon met een rouleau van fazant en coppa di Parma

-0-0-0-

Tongfilet met bloemkoolstructuren, Hollandse garnalen en schaaldieren jus

-0-0-0-

Gebraden Rund met een creme van knolselderij, zoetzure pompoen en een bitterbal van kalfszwezerik

-0-0-0-

Kaas van Breider

-0-0-0-

Winter dessert

Uiteraard is het mogelijk eventuele (dieet)wensen aan te geven, zodat wij het menu kunnen aanpassen naar uw wensen. Mocht u willen reserveren voor de kerst of een vraag hebben, vul dan het contactformulier in. Wij nemen zo nodig zo spoedig mogelijk contact met u op.

Passie

Gepassioneerd, dat zijn ze. Herco en Cynthia zijn horeca dieren in hart en nieren. Zij nemen u graag mee in hun wereld met mooie gerechten en bijpassende wijnen in het sfeervolle restaurant.

Beleving

Oprechte eerlijke gastvrijheid met oog voor detail en interesse in de gast. Hier mag je lekker jezelf zijn en vooral genieten van elkaar, de gerechten, de sfeer en uiteraard de gerechten met wijnen.

Keuken

Geuren en kleuren komen samen, een klassieke keuken met moderne invloeden. Geen kaart, dus geen beperkingen, Herco kookt met de producten die het seizoen te bieden heeft en verrast daardoor iedere keer weer met mooie (h)eerlijke gerechten.

Blijf op de hoogte

Wilt u erbij zijn als er nieuwe gerechten geproefd worden ? Wilt u weten wanneer er kooklessen zijn ? Vindt u het leuk om wijnen te proeven en wilt u mee beslissen wat de huiswijn dit jaar wordt in De Herberg?
Schrijft u zich dan in voor de nieuwsbrief zodat u als eerste op de hoogte bent van de activiteiten die georganiseerd worden en de nieuwtjes binnen De Herberg.

Plan uw route

Vertrekpunt Aankomst