Menu

Herco werkt graag met gerechten en ingrediënten uit het seizoen en met datgene wat de markt biedt. Daarbij gebruikt hij al zijn creativiteit. Herco wil geen belemmering in de vorm van een vaststaande menukaart,  vandaar dat er verrassingsmenu’s geserveerd worden. Uiteraard is het mogelijk om met uw (dieet)wensen rekening te houden. Heeft u allergieën zoals coeliakie of lactose intolerantie , geef het door bij de reservering, zodat er rekening mee gehouden kan worden.

 

Herberg verrassingsmenu’s
3 gangen € 42,50
4 gangen € 49,50
5 gangen € 59,50
6 gangen € 67,50
‘Weekmenu’ € 75,00 (een gang voor iedere dag van de week)

Naast het Herberg verrassingsmenu bieden wij ook De keuken van Arragon arrangementen aan, dit arrangement bestaat uit:
Aperitief, diner, bijpassende wijnen, mineraalwater en koffie met huisgemaakte lekkernijen na.
4 gangen € 92,50
5 gangen € 102,50
6 gangen € 112,50

Passie

Gepassioneerd, dat zijn ze. Herco en Cynthia zijn horeca dieren in hart en nieren. Zij nemen u graag mee in hun wereld met mooie gerechten en bijpassende wijnen in het sfeervolle restaurant.

Beleving

Oprechte eerlijke gastvrijheid met oog voor detail en interesse in de gast. Hier mag je lekker jezelf zijn en vooral genieten van elkaar, de gerechten, de sfeer en uiteraard de gerechten met wijnen.

Keuken

Geuren en kleuren komen samen, een klassieke keuken met moderne invloeden. Geen kaart, dus geen beperkingen, Herco kookt met de producten die het seizoen te bieden heeft en verrast daardoor iedere keer weer met mooie (h)eerlijke gerechten.

Blijf op de hoogte

Wilt u erbij zijn als er nieuwe gerechten geproefd worden ? Wilt u weten wanneer er kooklessen zijn ? Vindt u het leuk om wijnen te proeven en wilt u mee beslissen wat de huiswijn dit jaar wordt in De Herberg?
Schrijft u zich dan in voor de nieuwsbrief zodat u als eerste op de hoogte bent van de activiteiten die georganiseerd worden en de nieuwtjes binnen De Herberg.

Plan uw route

Vertrekpunt Aankomst