Nieuws

Komende festiviteiten

 De Herberg organiseert verschillende culinaire activiteiten/acties. De agenda ziet er voor de komende periode als volgt uit: 10 november Wild wijn/spijs proeverij 10 december Ker.. Lees verder

Kooklessen

Een kijkje achter de schermen? Benieuwd naar de geheimen van de chef ? Schrijf je dan in voor 1 of meerdere kooklessen. Deze kooklessen zijn voor de beginner net zo goed te volgen .. Lees verder

Passie

Gepassioneerd, dat zijn ze. Herco en Cynthia zijn horeca dieren in hart en nieren. Zij nemen u graag mee in hun wereld met mooie gerechten en bijpassende wijnen in het sfeervolle restaurant.

Beleving

Oprechte eerlijke gastvrijheid met oog voor detail en interesse in de gast. Hier mag je lekker jezelf zijn en vooral genieten van elkaar, de gerechten, de sfeer en uiteraard de gerechten met wijnen.

Keuken

Geuren en kleuren komen samen, een klassieke keuken met moderne invloeden. Geen kaart, dus geen beperkingen, Herco kookt met de producten die het seizoen te bieden heeft en verrast daardoor iedere keer weer met mooie (h)eerlijke gerechten.

Blijf op de hoogte

Wilt u erbij zijn als er nieuwe gerechten geproefd worden ? Wilt u weten wanneer er kooklessen zijn ? Vindt u het leuk om wijnen te proeven en wilt u mee beslissen wat de huiswijn dit jaar wordt in De Herberg?
Schrijft u zich dan in voor de nieuwsbrief zodat u als eerste op de hoogte bent van de activiteiten die georganiseerd worden en de nieuwtjes binnen De Herberg.

Plan uw route

Vertrekpunt Aankomst