Kerst 2016

In het kader van kerst en het tegemoet komen van de wensen van de gasten wordt er vanaf 22 december een aangepast menu geserveerd bij De Herberg. U kunt zelf het aantal gangen doorgeven, maar het menu welke geserveerd wordt, staat hieronder vermeld. uiteraard kunnen er nog gerechten aangepast worden als er specifieke dieetwensen of allergieën zijn. Geeft u dat dan even door van tevoren.

Tijdens beide kerstdagen worden de gasten tussen 18.30 – 19.00 uur ontvangen. Het menu à € 79,50 staat hieronder beschreven. Uiteraard is het mogelijk rekening te houden met eventuele dieetwensen/allergieën o.i.d. Deze wel graag van tevoren doorgeven. Uw reservering is definitief na schriftelijke bevestiging. Mocht u vast willen reserveren voor het kerstdiner klik dan op deze link

 Amuse

-0-0-0-

Marbré van kalfsmuis, Drents Nagelholt en eendenlever

bietjes en appelstroop

-0-0-0-

Soepje van pompoen en garnaal, coquille, komkommer, gedroogde tomaat en een toastje met rouille

-0-0-0-

Grietfilet op boerenkool met gerookte paling, beurre blanc en savora mosterd

-0-0-0-

Herten gebraad, gepofte pastinaak, knolselderij,  spruitenblaadjes en gelei van stoofpeer, jus afgemaakt met aceto-balsamico

-0-0-0-

Kaas van Breider

-0-0-0-

Sneeuwwit kerst dessert met rode accenten

Kooklessen

Een kijkje achter de schermen? Benieuwd naar de geheimen van de chef ? Schrijf je dan in voor 1 of meerdere kooklessen. Deze kooklessen zijn voor de beginner net zo goed te volgen .. Lees verder

Passie

Gepassioneerd, dat zijn ze. Herco en Cynthia zijn horeca dieren in hart en nieren. Zij nemen u graag mee in hun wereld met mooie gerechten en bijpassende wijnen in het sfeervolle restaurant.

Beleving

Oprechte eerlijke gastvrijheid met oog voor detail en interesse in de gast. Hier mag je lekker jezelf zijn en vooral genieten van elkaar, de gerechten, de sfeer en uiteraard de gerechten met wijnen.

Keuken

Geuren en kleuren komen samen, een klassieke keuken met moderne invloeden. Geen kaart, dus geen beperkingen, Herco kookt met de producten die het seizoen te bieden heeft en verrast daardoor iedere keer weer met mooie (h)eerlijke gerechten.

Blijf op de hoogte

Wilt u erbij zijn als er nieuwe gerechten geproefd worden ? Wilt u weten wanneer er kooklessen zijn ? Vindt u het leuk om wijnen te proeven en wilt u mee beslissen wat de huiswijn dit jaar wordt in De Herberg?
Schrijft u zich dan in voor de nieuwsbrief zodat u als eerste op de hoogte bent van de activiteiten die georganiseerd worden en de nieuwtjes binnen De Herberg.

Plan uw route

Vertrekpunt Aankomst