Ontmoeten en begroeten

10 jaar geleden serveerden wij het arrangement ontmoeten en begroeten. Dit arrangement gaan we nu in het kader van ons 10 jarig bestaan weer serveren en bestaat uit:

Een feestelijk glas champagne, een 5 gangen diner en koffie met huisgemaakte lekkernijen voor € 62,50

We zouden het erg leuk vinden als u ons 10 jarig bestaan ook komt vieren. Het arrangement serveren we van 28 maart tot en met 8 april

Reserveer via onderstaande link, telefoon 0528 – 275 983  of via mail info@deherberg.nl

Ontmoeten en begroeten

Passie

Gepassioneerd, dat zijn ze. Herco en Cynthia zijn horeca dieren in hart en nieren. Zij nemen u graag mee in hun wereld met mooie gerechten en bijpassende wijnen in het sfeervolle restaurant.

Beleving

Oprechte eerlijke gastvrijheid met oog voor detail en interesse in de gast. Hier mag je lekker jezelf zijn en vooral genieten van elkaar, de gerechten, de sfeer en uiteraard de gerechten met wijnen.

Keuken

Geuren en kleuren komen samen, een klassieke keuken met moderne invloeden. Geen kaart, dus geen beperkingen, Herco kookt met de producten die het seizoen te bieden heeft en verrast daardoor iedere keer weer met mooie (h)eerlijke gerechten.

Blijf op de hoogte

Wilt u erbij zijn als er nieuwe gerechten geproefd worden ? Wilt u weten wanneer er kooklessen zijn ? Vindt u het leuk om wijnen te proeven en wilt u mee beslissen wat de huiswijn dit jaar wordt in De Herberg?
Schrijft u zich dan in voor de nieuwsbrief zodat u als eerste op de hoogte bent van de activiteiten die georganiseerd worden en de nieuwtjes binnen De Herberg.

Plan uw route

Vertrekpunt Aankomst